POPULARNA SERIJA

PRODUCENTI SULEJMANA IZABRALI NASLJEDNICU Upoznajte crvenokosu ljepoticu Gulcin koja će glumiti Hurem

Kako će se nova Hurem snaći u seriji, vidjet ćemo. Obožavatelji pak priželjkuju da se vrati Meryem Uzerli

Nakon što je Meryem Uzerli napustila snimanje popularne turske serije “Sulejman Veličanstveni”, producenti su za njezinu nasljednicu odabrali glumicu i pjevačicu Gulcin Santircioglu.

Ova 36-godišnja glumica rođena je u Izmiru, a nakon završene privatne srednje škole upisala je glazbenu akademiju i diplomirala operno pjevanje. Nakon studija preselila se u Ankaru, a zatim u Istanbul.

Često nastupa s turskim rock-bendovima, a snimka njezine obrade hita “Sweet Dreams” vrti se čak i na stranici glazbenog magazina NME.

SAPUNICA U STVARNOM ŽIVOTU Prosvjedi i depresija ugasili kamere ‘Sulejmana’, upitan nastavak snimanja

Iako su joj mnogi prognozirali sjajnu pjevačku karijeru, lijepa crvenokosa Turkinja na dobrom je putu da postane mnogo poznatija kao glumica. Kako sama kaže, opčinjena je glumom otkad je sa 16 godina gledala film “The Piano” Jane Campion, a na televiziji je kao glumica debitirala 2005. u kratkom dokumentarcu “Poziv izmišljene djevojke: Istanbul”. Iste godine snimila i svoj prvi film “Turev”. Od tada je glumila u pet filmova i nekoliko serija, a veliku popularnost stekla je ulogom Hatidže u seriji “Elveda Rumeli”.

Daleko od javnosti

Gulcin Santircioglu, koja je kao glumica osvojila nekoliko nagrada na turskim i međunarodnim filmskim festivalima, svoj privatni život brižljivo čuva od javnosti. Tako na primjer ne koristi ni e-mail, ni kreditnu karticu, ni mobitel jer, kako kaže, ne voli da je ljudi “cimaju” kad god požele.

Kako će se nova Hurem snaći u seriji, vidjet ćemo na jesen, no mnogi obožavatelji priželjkuju da se u seriju vrati Meryem Uzerli, jer smatraju da bez nje “Sulejman Veličanstveni” više neće biti isti.

Popularnost i nevolje

Podsjetimo, Meryem je od anonimne djevojke zbog uloge Hurem vrlo brzo postala najpoznatija turska glumica s golemim honorarom. Njemačka glumica turskog podrijetla snimila je tri sezone serije i zaradila 37 milijuna kuna. Ali s popularnošću su stigle i nevolje.

Prema prvim informacijama, Meryem je napustila snimanje zbog depresije i kroničnog umora te je odlučila otputovati na liječenje u Berlin, gdje živi i njena obitelj.

- Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu izdržati u Turskoj. Vraćam se u Berlin - rekla je tada Meryem Uzerli.

Nakon nekog vremena obratila se svojim obožavateljima putem društvenih mreža i poručila kako se osjeća bolje i da su najteži dani sada iza nje. Napomenula je kako joj je zaručnik Can najveća potpora i da uživaju u dugim šetnjama na svježem zraku.

“Iskreno vam zahvaljujem što mi želite najbolje, to mi zaista puno znači. I ja vama šaljem svu svoju ljubav. Za mene je sve ovo samo jedna faza u životu, ipak smo svi mi ljudska bića. Vratit ću se mnogo jača nakon ovog razdoblja. Moje liječenje vodi jedan od najpriznatijih profesora psihijatrije i nadam se da ću uskoro vratiti snagu i energiju. Najvažnije je da sam živa”, napisala je lijepa glumica.

Ipak je razlog novac?

Međutim, izgleda da je pravi razlog njezinog iznenadnog odlaska zapravo novac.

Kako prenose turski mediji, glumci popularne telenovele doslovno su opljačkani. U objašnjenju stoji da je menadžerski tim, nakon prodaje prava za emitiranje u arapskim zemljama, od čega je inkasirano više od milijun i pol dolara, odbio isplatiti honorare glavnim zvijezdama sapunice.

To je čuvenu Hurem gotovo dovelo do živčanog sloma i odlučila je da takvo što neće tolerirati. Jedini koji je uspio naplatiti dugove je glavni glumac Halit Ergenc, što je držano u tajnosti od ostalih članova glumačke ekipe, ali Meryem Uzerli je to ipak saznala i zbog principa napustila seriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:01