PROLAZNI TRENDOVI

ŠTO JEDU I KAKO VJEŽBAJU ZVIJEZDE Najpopularniji zračni fitness i veganska prehrana!

 Victoria's Secret

S 1. siječnja nestale su sve one isprike i izvlačenja tipa - blagdani su, nije čudno što malo više jedemo i pijemo, a manje vježbamo i krećemo se. Vrijeme je za povratak u svakodnevnicu. Ako vas da nešto napravite za sebe ne potaknu doktori i njihove preporuke, možda to mogu svjetske zvijezde.

Na britanskom E! onlineu napravili su zanimljiv pregled hitova u mršavljenju i vježbanju koji će harati svijetom i u 2014. godini jer su njihovi glavni promotori slavne osobe. A slavni baš vole otkriti

nešto novo i zaklinjati se u učinkovitost, genijalnost i savršenstvo njihova najnovijeg prehrambenog ili fitness otkrića. Do neke sljedeće prilike kada otkriju nešto novije i više trendi. No, običan svijet često ih u tome kopira. Evo što je trenutno in i što će biti in cijelu ovu godinu.

Recimo, zasigurno u ovoj godini neće nestati trend vježbanja u zraku - bilo da je u pitanju zračna joga ili skakutanje na trampolinu. Želite li znati više raspitajte se postoji li u vašem kvartu AntiGravity Fitness, kakav obožavaju Gwyneth Paltrow, Mariah Carey, Britney Spears i Pink. Druga vrsta zračnog fitnessa je Cirque School u kojem se jačaju mišići i povećava fleksibilnost uz vježbe kakve primjenjuju profesionalni cirkurski performeri.

Jedan od najvećih fanova cirkuske škole je Reese Witherspoon. Nadalje, oni koji su mislili da su trampolini samo za djecu, gadno su pogriješili. Programi vježbanja na trampolinu su sve ozbijnija stvar.

Iznimno su intenzivni, a posebice programi tzv. SkyRobicsa - koji objedinjuju nekoliko vrsta vježbi za jačanje mišića, aerobne vježbe i sve drugo što vam treba da imate lijepo tijelo.

Jedan od najvećih celebrity trendova za kojim su lude ljepotice poput Jessice Albe, Sofíe Vergare i Emmy Rossum je Flywheel. Očigledno se slavnima sviđa kombinacija bicikliranja u zatvorenom i žive glazbe.

Nije sve u vježbanju - kada su se Jay Z i Beyonce odlučili iskušati 22-dnevni veganski izazov početkom prosinca 2013. svi su to poželjeli, pa će zato ovaj trend potrajati dugo, dugo u 2014-oj. Veganski izazov smislio je fiziolog Marco Borges, a ideja je da vam treba 21 dana da steknete ili se riješite neke navike, a za to vrijeme jest ćete zdravije i bolje se osjećati. A Beyonce i Jay-Z su ovo promovirali stavljajući slasne fotke hrane koju su jeli na Instagram.

Sam svoj sokić-majstor posljednji je trend koji E!online donosi. Umjesto kupovine gotovih sokova, bez obzira to koliko oni bili čisti i organski proizvedeni, slavni su odnedavno vratili klasici - blenderima i sokovnicima u svojim kuhinjama. U njih se zaklinju Miranda Kerr, Gwyneth Paltrow, Nicole Richie i Oprah Winfrey. Kažu, nema ništa bolje i svježije za početak dana od soka koji ste sami napravili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 03:28