U NEKOLIKO KLIKOVA DO TERMINA KOD DOKTORA

VIDEO: STIŽE REVOLUCIJA ZA PACIJENTE Dodo servis za online naručivanje u finalnom testiranju!

Dodo.hr servis za online naručivanje u ordinacije i poliklinike od danas ulazi u finalnu fazu testiranja, objavili su danas iz EPH Digitala.

Dodo - skraćenica od Dobri doktori - revolucionarni je sustav koji pacijentu omogućava da u nekoliko klikova odabere termin koji mu odgovara te se odmah naruči. 'Stotine hrvatskih doktora odlučile su koristiti Dodo sustav', kaže Miran Pavić, direktor EPH Digitala.

'Dodo će svakom pacijentu biti najbrži, najlakši i potpuno besplatan put do dermatologa, zubara, fizijatra ili ginekologa, bez telefoniranja i čekanja'.

Finalno testiranje i edukacija doktora odvijat će se kroz narednih nekoliko tjedana, a javnost će Dodo.hr moći koristiti već za 2-3 tjedna, najavili su voditelji projekta. Interes privatnih doktora je, kažu, izniman.

Iako je Dodo bio najavljen za kraj veljače, veliki interes doktora iz svih dijelova Hrvatske uvjerio je voditelje projekta da odgode launch kako bi sve zainteresirane ordinacije i poliklinike bile osposobljene za korištenje.

Osim servisa za naručivanje, projekt će također lansirati i najdetaljniji hrvatski vodič za najbolje privatne doktora, obzirom da će pacijenti moći ostavljati svoje recenzije, a to će, smatraju voditelji, biti jedan od najbitnih faktora prilikom odlučivanja o najboljima po svim hrvatskim gradovima i specijalizacima.

Vodič 'Dobri doktori 2013', ove će jeseni izaći u izdanju Jutarnjeg lista i Slobodne Dalmacije.

'Dodo će, smatramo, uistinu poboljšati iskustvo odlaska na pregled', kaže Tomislav Wruss, direktor medija EPH. 'Veselimo se finalnom testiranju i skorom lansiranju', kaže Wruss.

Ukoliko imate ordinaciju ili poliklinku, a još niste pristupili Dodo servisu, javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona 01 6103018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 00:33