BIVŠI VOJNI SPECIJALAC

Bivši tjelohranitelj tužiJustina Biebera: Pretukao ga jei nije mu platio prekovremeno?

Singer Justin Bieber performs at Z100's Jingle Ball 2012 presented by Aeropostale at Madison Square Garden on Friday Dec. 7, 2012 in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
 AP

Bivši specijalac izraelske vojske Moshe Benabou, koji je radio kao tjelohranitelj Justina Biebera od 2011. do jeseni 2012., tuži svojeg bivšeg poslodavca zbog napada, nanošenja tjelesnih ozljeda, i neplaćanja prekovremenih.

Bieber se navodno naljutio na Benaboua kada je ovaj pokušao zapriječiti put Bieberovom prijatelju koji mu se htio približiti. U raspravi koja je uslijedila, Bieber je navodno nekoliko puta udario Benaboua u prsa i gornji dio tijela, a Benabou mu nije htio uzvratiti, kako ga ne bi ozlijedio.

Benabou je kasnije dobio otkaz jer se ispostavilo da je lagao u svojoj prijavi za posao - tvrdio je kako je radio kao tjelohranitelj Justina Timberlakea, no kada je Bieber pitao Timberlakea poznaje li Benaboua, ispostavilo se da nikad nije čuo za njega.

Nakon otkaza, Benabou je podigao tužbu zbog nanošenja ‘ozbiljnih’ tjelesnih ozljeda, te zbog neplaćanja prekovremenog rada. Od Biebera potražuje 420.000 dolara za prekovremeni rad, te za sada još nepoznat iznos za pretrpljene ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:54