AFERA KARLOVAČKA BANKA

PALADINO PODNIO OSTAVKU U HAJDUKU Bijeli ostali bez predsjednika Nadzornog odbora

Ostavkom Paladina potvrdile su se sumnje da su njegovi problemi u svezi istrage poslovanja Karlovačke banke mnogo veći nego što je u prvom trenutku sugerirao status svjedoka
 Vojko Bašić/CROPIX

Nešto iza 20 sati službenim priopćenjem na klupskoj web stranici predsjednik Nadzornog odbora dr. Josip Paladino podnio je ostavku na tu funkciju.

- Zbog novonastalih okolnosti predsjednik Nadzornog odbora dr. Josip Paladino podnio je ostavku - stoji u iznimno kratkom priopćenju kojeg je potpisala dopredsjednica NO-a Branka Ramljak.

Ostavkom Paladina potvrdile su se sumnje da su njegovi problemi u svezi istrage poslovanja Karlovačke banke mnogo veći nego što je u prvom trenutku sugerirao status svjedoka. Sada već bivši Hajdukov predsjednik NO-a najvjerojatnije će biti jedan od osumnjičenih u tom slučaju, pa je radi toga i podnio ostavku na najvišoj poziciji na klupskoj vladajućoj hijerarhiji.

Time je Nadzorni odbor Hajduka ostao na sedam članova budući da je još krajem 2011. zbog problema u poslovanju Credo banke ostavku na članstvu u NO-u podnio Šime Luketin, koji je tada obnašao dužnost predsjednika Uprave te banke. Nakon Luketina krajem svibnja 2013. Hajduk je ostao i bez predsjednika NO-a, koji je zbog problema sa svojim sudjelovanjem u bankarskom poslovanju (predsjednik NO Karlovačke banke) ušao pod istragu USKOK-a.

Nazire li se na Poljudu nova kriza rukovođenja ili će situaciju ovoga ljeta rješavati nova gradska vlast.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:33