ŠOKANTNA VIJEST

Reality zvijezda Kris Jenner otkrila da ima tumor: ‘Pronašli su cistu...‘

Neće se samo govoriti o zdravlju glave poznatog klana u novoj sezoni reality showa, već će biti brige i za druge članove

Kris Jenner

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

U novom traileru za petu sezonu showa "Kardashians" popularna majka, Kris Jenner, otkrila je da su joj doktori dijagnosticirali tumor. Video pokazuje Kris kako sjedi pored svog dečka Coreya Gamblea dok dijeli šokantnu vijest s kćerima Khloe Kardashian, Kendall i Kylie Jenner.

"Imala sam pregled. Pronašli su cistu i kao da nalikuje na tumor", kazala je Kris. Sestre su se odmah krenule tješiti nakon što su čule tužnu vijest. Ipak, daljnjih detalja nema pa još uvijek nije poznato je li riječ o malignom tumoru. No, neće se samo o zdravlju glave poznatog klana govoriti, Page Six prenosi da će biti brige i za druge članove.

Krisina najstarija kći, Kourtney Kardashian, opisala je svoj težak trudnički put u kojem je u rujnu bila podvrgnuta hitnoj operaciji kako bi spasila djetetov život. Kourtney i njezin suprug, Travis Barker,1. studenog dobili su dječaka kojeg su nazvali Rocky.

"Morala sam ići na operaciju, što je bilo zastrašujuće", kazala je Kourtney kojoj je, iako visoko rizična, trudnoća ipak "najbolji blagoslov na svijetu".

image

Kendall i Kylie Jenner

Hulu/Planet/Profimedia/Hulu/planet/profimedia

"Zauvijek ću biti zahvalna svojim nevjerojatnim doktorima što su spasili život našoj bebi. Vječno sam zahvalna svom suprugu koji je požurio s turneje kako bi bio sa mnom u bolnici i brinuo se za mene nakon toga...", napisala je reality zvijezda tada. Inače, Kourtney sa Scottom Disickom ima troje dva sina, Masona i Reigna, te kćer Penelope. Dok Barker s bivšom suprugom Shannom Moakler ima sina Landona, kćer Alabamu te pokćerku Atianu De La Hoyu.

Nova sezona reality showa "Kardashians" emitira se na Hulu 23. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 12:47