DALMATINSKI DERBI

Mario Maloča upozorava: 'U Stanovima moramo biti oprezni, u Zadru smo znali izgubiti i trenera...'

Veliki Hajdukovi problemi s obranom mogli bi biti nešto lakši od sljedeće domaće utakmice Bijelih. Kapetan Mario Maloča je na putu oporavka od ozljede nožnog palca, preskočit će još gostovanje u Zadru...

- Još trčim u tenisicama, ne mogu koristiti kopačke. Ovaj tjedan treniram i po pijesku zbog mekše podloge. Nadam se da bi sljedeći tjedan trebao početi s normalnim radom i da ću zaigrati u dvoboju protiv Zagreba. To je realno, kost je zacijelila i sad se trebam spremiti za najviše napore - kaže kapetan Splićana.

Premda ne može igrati Maloča je stalno uz momčad, bit će i u Stanovima.

- Sigurno da je teško igrati bez nekoliko prvotimaca, sasvim smo druga momčad kada smo kompletni. Nemamo sreće s ozljedama, baš smo pričali u svlačionici kako smo Milović i ja cijelu jesen odigrali bez ozljede, a Jonjić je zdrav čekao priliku. Kada ju je dočekao zbog moje ozljede dogodilo se da su obojica doživjeli rijetku ozljedu u prvoj utakmici proljeća. Sad idemo u Zadar gdje će biti teško, oni su naš klub prijatelj, ali znali smo tamo i izgubiti trenera. Moramo pobijediti i nadam se da će Lokomotiva izgubiti od Dinama pa ćemo se opet odvojiti na drugom mjestu - dodao je Maloča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:47