SMRT NA CESTI

FOTO: NOVA TRAGEDIJA KOD SL. BRODA Nakon tri dana borbe za život umro i drugi mladić (18) koji je stradao u teškoj nesreći

Slavonski Brod, 010513.Oko 16 sati u Naselju Janisevac dogodila se teska prometna nesreca u kojoj je smrtno stradao 17-godisnjak iz Podvinja dok je njegov vrsnjak tesko ozlijedjen i u kriticnom je stanju. Do nesrece je doslo kada su se nedaleko Sume Stribore ( popularnog djecjeg izletista) izravno sudarila dva mlada vozaca na motociklima. Ocevid je tijeku. Foto: Zeljko Muzevic / CROPIX
 Željko Mužević / CROPIX

SLAVONSKI BROD - U slavonskobrodskoj Općoj bolnici danas poslijepodne je od posljedica teške prometne nesreće koja se dogodila 1. svibnja na brdskoj cesti u naselju Janiševac u Slavonskom Brodu umro mladić E. O. (18).

Podsjetimo, u srijedu poslijepodne se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 17-godišnjak N.O. iz Podvinja .

Do nesreće je došlo kada su se u brdskom dijelu naselja, nedaleko Šume Striborove ( popularnog dječjeg izletišta) izravno sudarila dva mlada vozača na motociklima. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o dvojici rođaka.

Susjedi kažu da su čuli udar i kada su izašli na ulicu vidjeli su tijela i motore. Iako bi ova ulica, odnosno naselje Janiševac trebao biti miran kraj kroz koji se mora voziti krajnjim oprezom zbog uske ceste koja krivuda diljskim obroncima i vodi kroz vinograde i voćnjake - očito da nije tako.

Ironijom sudbine tragedija se dogodila kojih stotinjak metara od Šume Striborove, kutka namijenjenog djeci i sjećanju na likove iz bajki Ivane Brlić Mažuranić.

- Ovdje se vozi reli - tvrdi Mirela, a njen susjed Ante kaže kako je na toj cesti do sada bilo najmanje 20 prometnih nezgoda, a vozači svoje strojeve ubrzavaju i do 120 km/h.

- To je užas i samo je bilo pitanje trenutka kada će se dogoditi - kaže Ante.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:54