APEL IZ MUP-A

FOTO: JESTE LI VIDJELI OVU ŽENU? Policija ju traži zbog prijevara i krađa!

RIJEKA - Policija intenzivno traga za nepoznatom prevaranticom, srednje životne dobi, visine oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, svijetle kose s izraženijim pramenovima i dioptrijskim naočalama koja je, prema sumnjama istražitelja, odgovorna za krađu i računalnu prijevaru u Novom Vinodolskom.

Domišljata kradljivica je, naime, još u rujnu 2011. godine ukrala 56-godišnjoj ženi novčanik sa novcem, osobnom iskaznicom, štednom knjižicom i karticom žiro-računa.

Vidjevši da ima sve 'karte' u rukama, odlučila je odigrati igru do kraja uputivši se u poslovnicu Erste & Steiertmӓrkische banke u Novom Vinodolskom gdje je, koristeći ukradene dokumente, podigla novac sa tuđeg računa i potom se udaljila u nepoznato.

U međuvremenu se policiji za pomoć obratila pokradena 56-godišnja vlasnica 'identiteta', pa istražiteljima nije preostalo ništa drugo nego zasukati rukave i na snimkama nadzornih kamera locirati prevaranticu koja je u vrijeme lopovske operacije bila odjevena u narančastu majicu a na lijevom je ramenu nosila veću torbu.

Stoga, ako itko raspolaže bilo kakvom informacijom o osobi s fotografija, neka se javi u crikveničku policijsku postaju , na telefon 192 ili, pak, putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:18