APEL IZ MUP-A

FOTO: POLICIJA INTENZIVNO TRAGA ZA NEPOZNATIM RAZBOJNIKOM Građani pomozite, tko je pljačkaš sa fotografije?

Jedno je razbojništvo odradio u Fortisovoj ulici, dok je druga dva policija zabilježila u veljači i svibnju u Ulici Ivane Brlić Mažuranić
 MUP

ZAGREB - Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom koji je uz prijetnju vatrenim oružjem lanjskog prosinca i svibnja te ove godine u veljači opljačkao tri poslovnice za otkup plemenitih metala u Zagrebu.

Jedno je razbojništvo odradio u Fortisovoj ulici, dok je druga dva policija zabilježila u veljači i svibnju u Ulici Ivane Brlić Mažuranić.

Prema opisu koji su pokradene djelatnice dale policiji kao i temeljem snimki nadzornih kamera, uporni razbojnik je star između 35 i 45 godina, visine oko 190 centimetara, jače tjelesne građe, okruglog lica i tamnije puti.

U vrijeme lopovske operacije na sebi je imao jaknu maslinaste ili tamnije bež boje s kapuljačom i debljom tamnom crtom duž rukava, tamniju trenirku ili hlače, te crne Adidas tenisice.

Stoga, policija moli sve građane koji posjeduju bilo kakvu informaciju o muškarcu sa fotografija da podijele svoja saznanja u najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 192.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 16:39